Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "L’home que va plantar arbres" by Jean Giono " eBook PDF Kindle ePub Free

L’home que va plantar arbres

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: L’home que va plantar arbres
  • Author : Jean Giono
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 17741 KB

Description

« Perqu猫 el personatge d’un 茅sser hum脿 reveli qualitats realment excepcionals, cal tenir la sort de poder observar l’acci贸 durant molts anys. Si aquesta acci贸 est脿 desposse茂da de tot egoisme, si la idea que la dirigeix ​​茅s d’una generositat inigualable, si 茅s absolutament segur que no ha buscat recompensa enlloc i que, a m茅s, n’ha sortit. el m贸n de les marques visibles, es troba, sense risc d’errors, davant d’un personatge inoblidable.

Fa uns quaranta anys, feia un llarg recorregut, en altures absolutament desconegudes per als turistes, en aquesta regi贸 molt antiga dels Alps que entra a la Proven莽a.

Aquesta regi贸 est脿 delimitada al sud-est i al sud pel curs mitj脿 de la Durance, entre Sisteron i Mirabeau; al nord pel curs superior del Drome, des de la seva font fins a Die; a l'oest per les planes del Comtat Venaissin i els contraforts del Mont Ventoux. Inclou tota la part nord del departament de Basses-Alps, el sud de Dr么me i un petit enclavament de Vaucluse. »

El text complet es presenta amb un 铆ndex. Cada cap铆tol est脿 il·lustrat. Tamb茅 s’integra un diccionari d’explicaci贸 de les principals paraules “dif铆cil” (glossari). 脡s possible llegir els textos, cada cap铆tol ofereix una m煤sica o un ambient sonor introductori.


Books Free Download "L’home que va plantar arbres" PDF ePub Kindle